Gezin fotoshoot Friesland

Gezin fotoshoot duinen Bakkeveen
Gezin fotoshoot Bakkeveen Friesland
Fotoshoot gezin Bakkeveen Friesland Fotografie By Wilma
Fotoshoot gezin Bakkeveen Friesland kindje met papa

Gezin fotoshoot in Friesland

Creeër waardevolle herinneringen die voor altijd mee gaan met een gezinsfotoshoot op een buitenlocatie.
Hoe vaak zeggen we, we moeten echt eens mooie foto’s laten maken van ons gezin. De kinderen worden zo snel groot en voor je het weet is er weer een jaar voorbij.

Tijdens een fotoshoot plezier maken met je gezin

Een fotoshoot met je gezin is de ideale gelegenheid om plezier te maken met je gezin. Maak er een leuk uitstapje van en geniet van de natuur, terwijl ik foto’s van jullie maak. Tijdens een fotoshoot van jullie gezin hoeven de kinderen echt niet altijd stil te staan of zitten. Samen dansen, rondjes draaien, tikkertje doen, het kan allemaal. En als ze even willen spelen of rondrennen, maak ik ondertussen mooie foto’s van papa/mama.

Locaties voor een buitenshoot in Friesland

Ik weet een aantal leuke locaties voor jullie fotoshoot in Friesland. Locaties waar ik regelmatig kom zijn o.a.  Makkum, Bakkeveen en Beetsterzwaag.
Weet je zelf een mooie locatie? Ik hoor het graag.

Hoe laat is de fotoshoot?

Het liefst plan ik de fotoshoot vroeg in de ochtend of ongeveer 1 a 1,5 uur voor zonsondergang. Dan staat de zon nog niet zo hoog en heb je minder snel kans op harde schaduwen. Als dit echt niet mogelijk is, kan het ook op een ander tijdstip. Wel is het dan belangrijk om een locatie voor de gezinsshoot te kiezen waar schaduw is, bijvoorbeeld een fotoshootlocatie met beschutting.

Wil je meer informatie of een fotoshoot boeken? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.